Route

 • Openbaar vervoer
  Onze boetiek bevindt zich op slechts 5 minuten lopen vanaf station Beverwijk. Het is dus gemakkelijk om met de trein of de bus te komen. Plan je reis met 9292.
 • Auto
  Om precies bij ons voor de deur uit te komen, dien je te navigeren naar Baanstraat 44a, te Beverwijk.

Parkeren

 • Voor de deur
  Wil je letterlijk voor de deur parkeren? Dat kan, voor de deur geldt een blauwe zone. Let wel op, want een klein stukje verder is het al betaald parkeren.
  Mocht de afspraak uitlopen, dan kun je gerust tussendoor de parkeerschijf verzetten. Wij zullen in de tussentijd dan lekkere verse koffie en thee zetten.

Tips

Wil je er een extra leuke dag van maken? Lees dan hier onze top 5 van wat je in de buurt nog kan doen. 

 1. Maak een heerlijke strand- en/of pierwandeling in Wijk aan Zee;  daar kan je ook nog eens gratis parkeren! Bij welk strand vind je dat nog tegenwoordig?? 
  Na afloop kan je bij strandpaviljoen Aloha een heerlijke pizza eten, of de lekkerste koffie en appeltaart van de omgeving nuttigen. De appeltaart is vaak nog warm, heerlijk!
 2. Of ga lekker zitten op het terras van restaurant See You.  Je hebt daar namelijk een prachtig uitzicht over de pier en alles wat daar op het water gebeurt.
 3. In park Westerhout kan je ook een lekkere boswandeling maken;  gebruik de ingang bij brasserie de Smaeckkamer en parkeer daar je auto. Na afloop moet je daar  echt even de heerlijkste cappuccino drinken, maar ook voor een goed glas wijn en een lekkere lunch kan je daar prima terecht.
 4. Op slechts 5 minuten loopafstand van de boetiek vind je  Brafoer. Daar kan je heerlijk lunchen of een goede cocktail drinken. Dit ligt aan het begin van de Breestraat, het centrum van Beverwijk, waar je ook uitgebreid kan shoppen.
 5. 4. De Zwarte Markt in Beverwijk is de grootste overdekte markt van Europa en is geopend in de weekenden. Shop till you drop, want hier heb je de allergoedkoopste koopjes op het gebied van groenten, kruiden, fashion, verzorginsartikelen en alles wat je nog meer kan bedenken. 

Bruidsboetiek Suus
Baanstraat 44a
1942 JC Beverwijk

 • Openingstijden:
  Wij zijn geopend van dinsdag t/m zaterdag.
  Let op! Wij werken uitsluitend op afspraak